0
Košarka

FOTO: Denver Nuggets

‘JOKIĆ? NIKADA NISMO VIDELI TAKVOG CENTRA!’: Nekadašnji NBA as zadivljen partijama momka iz Sombora!

Objavljeno: 18.01.23 u 12:22

Pohvale na račun srpskog centra stižu sa svih strana!

Nekadašnji NBA trojkaš, Čendler Parsons zatečen je igrama koje pruža srpski centar, Nikola Jokić u najjačoj ligi sveta. Dvostruki uzastopni MVP lige krupnim koracima gazi ka trećem vezanom takvom priznanju, čime bi zacementirao sebi mesto u ‘Kući slavnih’, ako već do sada to nije uradio.

‘Ove sezone je tesna trka za MVP-a, pošto svake nedelje, svake večeri, momci koji su kandidati za MVP-a odigraju sjajne utakmice. Tada se priča, možda je on u prednosti, možda je ovaj drugi, itd..’ – rekao je Čendler i odmah potom dodao:

‘Ali, ako pogledamo Jokića protiv Orlanda, šutnuo je jedanaest puta. Bio je na 8/11, neverovatno je učinkovit… Mislim da nikada nismo videli centra koji igra poput njega, organizuje napade, šutira 62 odsto iz igre jer ništa ne forsira, ne šutira teške šuteve, pregled terena mu je neverovatan.’ – zaključio je Parsons.

8
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter