0
Evropske lige

Players of Serbia celebrate Nemanja Maksimovic, Ivan Ilic, Nemanja Radonjic, Aleksandar Mitrovic, Milos Veljkovic, Andrija Zivkovic during Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Cameroon and Serbia. Photo by Predrag Milosavljevic/Starsport.rs

U TORINU VOLE SRBE: Hrvatski trener nastavlja da dovodi srpske fudbalere!

Objavljeno: 15.01.23 u 14:06

Italijanski mediji pišu.

Torinu je klub koji važi za pravu srpsku koloniju u Seriji A. Čak tri srpska igrača nastupaju za BikoveSaša Lukić, koji je i kapiten, Nemanja Radonjić i Vanja Milinković-Savić.

Uskoro bi mogli da dobiju pojačanje u vidu Ivana Ilića. Naime, srpski vezista je na meti brojnih klubova, ali je Torino poprilično konkretan. Ovu informaciju prenosi dobro obavešteni Đanluka di Marcio.

Ivan Ilić nastupa trenutno za Veronu, a na klupi Torina je bivši trener Verone, Ivan Jurić.

Ivan Ilic dolazak fudbalske reprezentacije Srbije sa World Cup FIFA Qatar 2022 on December 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Ipak, šuška se da bi Ilić mogao da stigne kao zamena za Lukića, za koga se već neko vreme sumnja da bi mogao da napusti Torino.

Ove sezone, Ilić je upisao 11 nastupa za Veronu, a takođe zaigrao je na Mundijalu protiv ekipe Brazila.

NAJNOVIJE VESTI IZ SERIJE A:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter