1
Domaći fudbal

Kings Kangwa Mustapha Ibrahim Radnik - Crvena Zvezda, superliga Srbije, Super Liga Surdulica, Srbija, 13.11.2022. Novembar 13. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NA MARAKANI PRELOMILI: Vezista ostaje u klubu – odbijene sve ponude!

Objavljeno: 15.01.23 u 12:53

Gledaćemo ga i dalje u crveno-belom.

U Crvenoj zvezdi su odlučili da ne prodaju Kingsa Kangvu u ovom prelaznom roku, te su odbili najnoviju ponudu Krila Sovjetov, jer u Zambijcu vide igrača za budućnost.

Na početku sezone Kangva je zaista izgledao odlično, međutim, na evropskim mečevima videle su se neke njegove mane, a nakon ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona i odlaska Dejana Stankovića i Kangvina minutaža je opadala.

Ovo je bila druga ponuda za Zambijca u vrlo kratkom vremenskom periodu, ali čelni ljudi Zvezde su odličili da ostave Kangvu u crveno-belom.

Kings je doveden iz Arsenala iz Tule letos za 1,2 miliona evra. U prvoj polusezoni u klubu odigrao je 25 utakmica i postigao šest golova.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

7
0

1 Komentara

  1. Bravo za veleumove koji vode Zvezdu! Sjajan potez su napravili kada su u takmičarskoj ekipi ostavili jednog Kangvu, potpuno bezličnog fudbalera u motoričkom i tehničkom smislu, nesposobnog da napravi prodor ka golu protivnika, uz obavezno vraćanje lopti unazad. Jednom je čak vratio loptu svom golmanu Vasiljeviću sa samog centra! Zvezdi treba vezni igrač, jer su ponovo igrali preskačući vezni red uz telefonske centaršuteve! Treba nam kreativac, a to nisu Kanga i Kangva!

    4
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter