0
Košarka

Nemanja Bjelica Reprezentacija kosarka Srbija - Italija FIBA Olimpijski Kvalifikacioni Turnir Beograd, Srbija in Belgrade Serbia, 4.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

KADA ĆE NA TEREN NEMANJA BJELICA?: Niko ne zna sa sigurnošću, ali sve smo bliži tom danu!

Objavljeno: 15.01.23 u 11:45

Srpski košarkaš oporavlja se od povrede.

Nemanja Bjelica letos je na pripremnom meču reprezentacije Srbije protiv Crne Gore zaradio povredu lista desne noge.

Odmah je bilo jasno da će teško moći da pomogne svojim saigračima na Evrobasketu.

Nemanja Bjelica se nakon povrede lista desne noge nije u potpunosti vratio u trenažni proces i trenutno nije u mogućnosti da u tako kratkom vremenskom periodu do početka Evropskog prvenstva dostigne nivo fizičke spreme kakav je potreban za jedno toliko zahtevno takmičenje. – rekao je prof. dr Dragan Radovanović nakon što je Svetislav Pešić objavio spisak za Evrobasket.

Nemanja Bjelica
Kosarka-FIBA Olympic Qualifications 2021 Final match between Serbia and Italy
Beograd, 04.07.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Očekivalo se da bi bivšeg igrača Golden Stejta mogli videti početkom klupske sezone, ali daleko od toga da se to desilo. Prolongiran je njegov povratak do Nove godine, ali ni nakon toga Bjelica nije zaigrao.

Prema nekim informacijama počeo je sa individualnim treninzima, a uskoro se očekuje da počne i kontakt igru.

Predstavljen je kao veliko pojačanje Fenerbahčea, ali za sada je samo pored terena navijao za svoje saigrače. U turskom klubu se nadaju da će biti u stanju da pomogne timu na pravi način kada izađe iz povrede.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter