4
Domaći fudbal

El Fardou Ben Nabouhane (L) 150 mec za FK Crvena Zvezda Mitar Mrkela Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Spartak Beograd, 28.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ODLAZI NAJBOLJI STRANAC U ISTORIJI CRVENE ZVEZDE: Salzburg, Napoli, Milan i mnogi drugi – Ben ima novi klub! (VIDEO)

Objavljeno: 14.01.23 u 17:13

Nesumnjivo da je on jedan od najboljih stranaca u istoriji kluba!

Reprezentativac Komorskih ostrva, El Fardu Ben nakon punih pet godina napušta Ljutice Bogdana. On se seli na Kipar, gde će postati novi fudbaler tamošnjeg velikana – Apoela. Ovu ekipu sa klupe predvodi nekadašnji trener Crvene zvezde i ČukaričkogVladan Milojević.

Treba napomenuti da su Milojević i Ben već dva puta sarađivali. Prvi put u Grčkoj, kada su bili članovi Panijonijosa, dok su drugi put radili na ‘Marakani’ i stvarali tada zaista velike rezultate.

Nastupajući za Crvenu zvezdu, Ben je zabeležio 196 nastupa, upisavši 83 pogotka i 47 asistencija.

Od bitnijih golova, bio je dvostruki strelac protiv Salzburga, postigao je i gol na gostovanju Napoliju, kao i ekipi Milana, a mrežu je tresao i na večitom derbiju.

9
1

4 Komentara

  1. Ne vidim koji bi evropski klub angažovao Muhameda(Bena), matorog i sporog koji je na ratnoj nozi sa tehnikom. Imenovani nije nikada, od kada je u Zvezdi, evo već punih 5 godina, predriblovao suparnika, a tobože je neko krilo. Čim ga protivnički igrač napadne Muhamed (Ben) odmah vrati loptu unazad, ili je doda u širinu najbližem saigraču. Verovatno su o ovim performansama obavestili V. Milojevića, ali on ga je ipak zvao na Kipar. Tamo se igra fudbal iz jedne sasvim druge dimenzije, gde nije važno koliko igrač ima godina i da li je brz, ili ne! Ali, Muhamed (Ben) može koristiti Milojeviću da mu šutira penale, ukoliko Milojevići kao i u Saudi Arabiji i atinskom AEK-u ne dobije otkaz zbog loših rezultata.

    2
    19
    Odgovori
  2. Najvece pojacanje u 2022 godini je odlazak Bena.U tom smislu jer se nadam da ce se fudbal igrati mnogo eksplozivnije.Kamo srece da i Kanga ode pa da se granica starosti pomeri sa ’55g. na ’26g.

    3
    13
    Odgovori
  3. “ODLAZI NAJBOLJI STRANAC U ISTORIJI CRVENE ZVEZDE”! Verujem da je ovo istina, a istina je i da su svi Afrikanci u istoriji Zvezde otišli iz Zvezde bez obeštećenja, pa i gore pomenuti Muhamed Ben. To je najbolji dokaz o njihovom niskom kvalitetu!

    2
    14
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter