0
Domaći fudbal

Milos Degenek Superliga Srbije, TSC - Crvena Zvezda 16.12.2021. Srbija, Backa Topola (credit image & photo: Nikola Mitic / STARSPORT)

ZVEZDA RAZMIŠLJA O NEKADAŠNJEM ŠTOPERU: Miloš Degenek na radaru crveno-belih!

Objavljeno: 14.01.23 u 10:02

To bi bio treći dolazak.

Očigledno je da se priča o odlasku Aleksandra Dragovića iz Crvene zvezde, prilično „zakuvala“. Na početku priče, čelni ljudi crveno-belih, bili su jasni u nameri da zadrže austrijskog štopera, ali situacija se menja.

Očigledno da popuštaju polako i sve više razmišljaju da mu ipak dozvole transfer u Italiju. Ukoliko dođe do tog transfera, na Marakani razmišljaju o jednom dobro poznatom licu – Milošu Degeneku.

Milos Degenek Aleksandar Dragovic Superliga Srbije Crvena Zvedza – Napredak Beograd, Srbija, Super Liga 6.8.2021. foto:Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Takav scenario najavljuje Sportski žurnal. Smatraju da su u Zvezdi postali svesni da nema svrhe držati nezadovoljnog igrača u svlačionici, a Miloš Degenek u Kolumbosu ima ugovor koji je do kraja kalendarske godine.

To bi bio drugi povratak Degeneka u Ljutice Bogdana, a ukupno treći dolazak. Prvi put ga je vodio Vladan Milojević, potom je dolazio kod Dejana Stankovića, a sada bi mu trener mogao biti Miloš Milojević, kojeg poznaje iz perioda kada je bio pomoćnik Dekiju Stankoviću.

17
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter