1
AdmiralBet ABA Liga

Dragan Bajic ABA Liga, Partizan - Igokea 7.2.2021. 7. februar foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NOVA PROMENA TRENERA U ABA LIGI: Bajić dao ostavku nakon poraza od Mege! (VIDEO)

Objavljeno: 14.01.23 u 23:24

„Preuzimam najveću odgovornost i stavljam klub ispred sebe.“

Košarkaši Mege MIS napravili su iznenađenje na gostovanju Igokei u Laktašima, slavivši rezultatom 109:115. To je bio okidač za trenera domaćih Dragana Bajića, da podnese ostavku na tu funkciju, što je on i saopštio nakon utakmice.

Šest-sedam poraza u nizu, nije dobro. Rekao sam i prošli put da nisam zadovoljan ni sam sa sobom, da ne pričam o ostalim stvarima. Sada sam tim menadžeru Vuku Radivojeviću rekao da preuzimam najveću odgovornost za sve što se dešava kao trener i za ove loše rezultate. Smatram sebe najodgovornijim. Kao u svemu sam odgovoran, tako i u svom poslu i imam obavezu prema ljudima koji me plaćaju i koji su mi dali trogodišnji ugovor da preuzmem odgovornost. Podneo sam ostavku zbog svega ovoga – počeo je Bajić.

Bio je iskusni trener samokritičan, ali je naveo da Igokea ima dobar tim i da je samo potrebno vreme da se igrači uklope. Bajić ističe da prvi put podnosi ostavku zbog loših rezultata i da mu je krivo, ali je to njegova moralna obaveza.

Smatram da bilo ko da dođe posle mene, rekao sam to i Vuku, da imamo dobar tim, energiju, da treba vremena da se momci uklope. Imamo dosta problema koje ja kao trener ne mogu da rešim. Zahvalan sam stručnom štabu na radu, ovde sam više od tri godine, to mi je velika čast, da sam izdržao toliki period, srećan sam zbog rezultata i svega što smo postigli. Izuzimajući tih mesec i po dana sa lošim rezultatima. Krivo mi je, prvi put u karijeri zbog loših rezultata moram ovakvu odluku da donesem. Hvala svima koji su mi dali poverenje, nisam imao primedbu sa njihove strane na moj rad. Ali, imam moralnu obavezu da stavim klub ispred sebe i da se vrati na pobednički kolosek i na one grane na kojima smo bili u proteklom periodu.

1
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter