0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega MIS

MEGINA HEROJSKA PARTIJA ZA POBEDU U LAKTAŠIMA: Navijači uživali u pravom NBA okršaju!

Objavljeno: 14.01.23 u 20:12

Kakav meč u Laktašima i kakva pobeda mladih košarkaša Mega MIS-a!

Savladali su Igokeu na gostovanju posle produžetka 115:109. Mega MIS je tako upisala drugu vezanu pobedu i posle 15 kola ima učinak 5-10. Igokea ima isti broj trijumfa, uz meč manje (9-5).

Najbolju partiju u dresu Mege pružio je Ahmad Rori. Vodio je ekipu do trijumfa sa 27 poena, pet skokova i tri asistencije, što mu je donelo 34 indeksna poena. Matej Rudan je dodao 17 poena, koliko je postigao i kapiten Luka Cerovina, s tim što je upisao i po pet skokova i asistencija za indeks 26. Andrija Grbović je brojao do 14, kao i Nikola Đurišić koji je imao i šest asistencija, dok je 13 poena ubacio Malkolm Kazalon.

Igokeu je predvodio Brajant Kroford sa 23 poena i 12 asistencija, pola koša manje dodao je Nikola Tanasković, dok je Nikola Marić brojao do 16. Po 12 poena su u poraženoj ekipi ubeležili Kendrik Rej, Stefan Đorđević i doskorašnji košarkaš Mege Dragan Milosavljević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter