0
Domaći fudbal

Aleksander Ceferin (L) UEFA President and Predrag Mijatovic sportske igre mladih on January 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MIJATOVIĆ VERUJE U GORDANA PETRIĆA: „Sa njim Partizan može i do titule – uvek je imao petlju!“

Objavljeno: 14.01.23 u 22:33

Podigao je crno-bele.

Nekada proslavljeni srpski fudbaler i reprezentativac Srbije Predrag Mijatović, pomno prati dešavanja u svom bivšem klubu Partizanu. On je prisustvovao promociji emisije „(Ne)uspeh prvaka sa Mariom Stanićem“, a tom prilikom, pričao je o Gordanu Petriću, koji je preuzeo crno-bele nakon lošeg starta prvenstva.

Mijatović je istakao da je uveren kako sa Petrićem crno-beli ove godine mogu da smanje zaostatak za Zvezdom, dok naredne, mogu i do titule, koju dugo čekaju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Sa Petrićem Partizan može da umanji prednost do kraja prvenstva, dok naredne sezone može da bude šampion. Gordan je imao petlju da u teškom momentu, krizi rezultata i institucionalnih problema preuzme odgovornost – počeo je Mijatović i dodao:

– Svaka mu čast. Pokazao je da je jak, pravi partizanovac, retko ko bi se odlučio na takav potez. Ima kapacitet, dobro ga poznajem, znam da može i ukoliko bude ostao u Partizanu naredne sezone biće sasvim drugačija priča.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter