0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 12: Dusan Vlahovic of Serbia in action during the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Azerbaijan at Rajko Mitic stadium on October 12, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

VLAHOVIĆ NA KORAK OD BAJERNA: „Bavarci“ obijaju kasu da bi doveli Srbina iz Juventusa!

Objavljeno: 13.01.23 u 19:12

Taj posao bi mogao da pomeri granice u nemačkim okvirima

Izgleda da je kraj ljubavi između Dušana Vlahovića i Juventusa sve bliži, pošto italijanski klub zbog finansijskih problema pokušavaju da završe unosan transfer.

Glavni kandidati za dovođenje Srbina su Arsenal i Bajern, a Srbin je dobio zeleno svetlo za promenu sredine, ako pomenuti klubovi budu spremni da ponude 110 miliona evra.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Odavno se zna da londonski klub želi da dovede Vlahovića, a čitava priča je bila aktuelna još u periodu dok je naš igrač igrao za Fiorentinu, ali se Juve tada više isprsio.

U međuvremenu nove informacije govore da bi Bajern mogao da pokvari planove Arsenala, zato što je navodno spreman da ponudi cifru koju „stara dama“ traži za Srbina.

Ukoliko se čitava priča zaista obistini Vlahović bi postao najskuplje pojačanje u istoriji najuspešnijeg nemačkog tima. Aktuelni rekord drži transfer Lukasa Ernandeza koji je doveden iz Atletiko Madrida za 80 miliona evra.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter