2
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and AS Monaco at Aleksandar Nikolic Hall on January 12, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OVO SU SVI ČEKALI: Obradović pričao o „pomirenju“ sa Delijama i rastanku sa Zvezdom – jedna stvar je ostala misterija!

Objavljeno: 12.01.23 u 21:33

Njegov tim se danas nije proslavio.

Ubedljivo je danas, Crvena zvezda MeridianBet savladala Monako, konačan rezultat je bio 92:68, a emotivan doček imao je nekadašnji strateg crveno-belih, a sada trener francuskog tima, Saša Obradović. Delije su skandirale njegovo ime, a on se potom zaputio ka centru, gde se sageo i poljubio grb Zvezde.

Po završetku ovog susreta, Obradović je otkrio da su sada sve nesuglasice sa navijačima rešene.

– Imali smo u prošlosti nekih nesuglasica, ali sada je sve to rešeno – istakao je Saša Obradović i dodao:

Što se mene tiče, sve je bilo uvek otvoreno. Niko nije čuo moju priču na kraju krajeva, ali pošto sam ponikao iz ove familije, da poznajem svaki stepenik ovde. Kada sam osvajao sa Nešom Ilićem isvim drugim igračima, veliki trud je ostvaren da bi Zvezda bila ovo. U poslednjih neoliko godina je jedan od boljih timova u Evropi. Jeste bilo emocija, hvala im na tom dočeku. Drago mi je da sam se, na neki način, vratio u familiju.

Zatim ga je jedan od novinara upitao da iznese svoju stranu priče.

Ne možete da čujete. Samo ću da kažem: Bonusi za Kup, to nema veze sa životom. I Igor i svi ljudi ovde znaju kakav sam čovek. Ne mogu da budem drugačiji. Što bih ja pričao, negde se to desilo unutra i zašto bi to nekoga trebalo da zanima – istakao je Obradović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Potom je govorio i o samom meču, a istakao je da je njegov tim morao da odigra bolje i da nije imao nikakvu kontrolu.

– Morali smo bolje da igramo u ovoj emotivnoj dvorani pred najboljim navijačima u Evropi. Nismo imali nikakvu kontrolu. Na momente je delovalo da imamo kakvu-takvu kontrolu, ali nije bilo tako.

5
0

2 Komentara

    • Ma neee,AV mu platio da ovo uradi,časovi ljubavi su na drugoj strani…Kod nas svi igrači su skupo plaćeni a njihovi igraju iz ljubavi…40 godina sam u Pioniru,emotivnoj trenutak nisam video od ovog sinoć…

      0
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter