0
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and AS Monaco at Aleksandar Nikolic Hall on January 12, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IVANOVIĆ OTKRIO ŠTA JE REKAO OBRADOVIĆU: „Odradio si to za mene“ – imao je posebnu poruku i za igrače!

Objavljeno: 12.01.23 u 21:58

Nikad kraća konferencija crnogorskog trenera.

Trener Crvene zvezde MeridianBet Duško Ivanović, obratio se medijima nakon ubedljivog trijumfa njegovog tima nad Monakom u 19. kolu Evrolige. Slavili su crveno-beli rezultatom 92:68, a crnogorski stručnjak je na startu obraćanja otkrio šta je to rekao Saši Obradoviću.

Saša, hvala ti, ti si odradio konferenciju i za mene.’ To sam mu rekao malopre. Analizirao je utakmicu i sve bitno rekao – počeo je Ivanović i izazvao smeh u čitavoj sali.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Potom je kratko prokomentarisao i nastup Filipa Petruševa, koji je postigao 21 poen.

– Petrušev je napravio dobru statistiku, ali je igrao loše. Ne bih detaljnije o tome – rekao je Ivanović, dok je na kraju otkrio šta je to poručio igračima posle trijumfa:

– Šta sam im rekao? Da posle ove utakmice sutra imaju slobodan dan.

23
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter