2
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Virtus Segafredo Bologna at Stark Arena on October 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŽOC NAKON PORAZA: ‘Nismo imali koncentraciju – Svi imaju istu priliku!’

Objavljeno: 11.01.23 u 22:53

Nimalo lak poraz.

Partizan se večeras sastao sa ekipom Makabija iz Tel Aviva u okviru 18. kola Evrolige. Uprkos velikoj želji i još većoj borbi, košarkaši ‘crno-belih’ poraženi su u Izraelu rezultatom 90:81. Nakon meča šef stručnog štaba beogradskog Partizana, Želimir Obradović, rekao je:

‘Čestitam Makabiju na pobedi, počeli su agresivno kao što smo očekivali, ali mi smo bili mnogo loši. Probali smo da se borimo, ali nismo preokrenuli ishod utakmice. Znali smo kako Makabi igra i hteli da se spremimo za to, a neke stvari su bile korektne i neke nisu. Nisam zadovoljan odlukama u napadu jer smo izgubili mnogo lopti i mnogo malo asistirali. Nemoguće je da pobediš u Evroligi ako ovako grešiš. Utakmicu smo izgubili kada smo im dozvolili mnogo lakih poena.’ – počeo je Željko i potom dodao:

FOTO: KK Partizan

‘Nismo imali koncentraciju i mislim da je Makabi igrao 1 na 1 u mnogo situacija i kažnjavali svaku našu grešku. Zato su jedan od najboljih napadačkih timova. Tim se borio, dao je sve od sebe i to je pozitivno.’

Iako je počeo meč, mladi Jam Madar odigrao je svega tri minuta.

‘Svaki igrač ima priliku da napreduje i da uči kako na treningu tako i na utakmici. Nije slučaj Madara ili nekoga drugog, tako je sa svima, svi imaju iste prilike i da razumeju neke stvari i da igraju bolje. Imao je dosta dobrih mečeva ove sezone.’ – zaključio je proslavljeni stručnjak.

1
2

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter