0
Evroliga

Dante Exum (L) Kevin Punter and Yam Madar (R) react during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and AS Monaco at Stark Arena on January 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MAKABI FAVORIT PROTIV PARTIZANA: Kladionice potcenile seriju pobeda crno-belih!

Objavljeno: 11.01.23 u 16:23

Imaju vatren domaći teren.

Košarkaši Partizana u 18. kolu Evrolige gostuju Makabiju u Tel Avivu, a ta utakmica n programu je od 20.05 časova uz direktan prenos na Sport klubu. Crno-beli u poslednje vreme igraju odlično, nalaze se u seriji od 4 vezane pobede u najkvalitetnijem takmičenju u Evropi.

Ipak i pored toga, favorit na ovom meču je ekipa Makabija. Naš beting partner efbet, u ponudi ima sjajne igre za ovu, ali i za sve ostale utakmice.

VESTI O PARTIZANU:

Ako želite da svoje opklade postavite na domaći tim, ponuđena je kvota 1.58. Sa druge strane, ako ste uvereni da će ekipa Željka Obradovića upisati petu pobedu u nizu, možete se opkladiti na kvotu 2.60.

Što se tiče ekipe Makabija, oni su u proteklom kolu Evrolige poraženi od Reala u Madridu, dok su pre toga vezali trijumfe nad Anadolu Efesom i Albom.

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter