20
Evroliga

FOTO: KK Partizan

(TVITOVI) GROBARI KIVNI NA SVOG KAPITENA I TRENERA: ‘Ova ekipa nastavlja da razočarava!’

Objavljeno: 11.01.23 u 22:21

Njima je naročito teško pao ovaj poraz.

Partizan se večeras sastao sa ekipom Makabija iz Tel Aviva u okviru 18. kola Evrolige. Uprkos velikoj želji i još većoj borbi, košarkaši ‘crno-belih’ poraženi su u Izraelu rezultatom 90:81

Nakon meča na Tviteru navijači Partizana izneli su svoje mišljenje nakon ovog zaista bolnog poraza, jel se stekao utisak da je Partizan mogao do pobede.

https://twitter.com/flegmasaurus/status/1613278570662580231

 

25
24

20 Komentara

  1. Ma daj bre više proseravanja,prvi put ekipa zajedno,prvi put se igra evroliga.a dušebrižnici samo seru i seru.šta je neko očekivao,osvajanje evrolige?pa stalno kenjaju koliko je para potrošeno pa to nije ni 10 deo ulaganja makabija,fenera,barselone…a oni ne da nisu sigurni u svoj uspeh nego neki se brinu da li će biti u prvih 8.zato pustite da ljudi igraju košarku i uživaj te u atmosveri koju evropa hvali na sva usta.

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizan mora da vise trci, fizicki jace ulazi u duele, da igra i glavom i rukama i nogama. Kako ne vide sta radi Lazarevic, Lazic, Markovic. Prva dva su limitirana kosarkaskim znanjem ali borbenost? Nema im ravnih u EL. Borbenoscu se istice i Ivanovicn, Dobric. To fali Partizanu. Posto u Beograd dolaze svi favoriti osim Efesa, imate sansu da nas obradujete dobrom igrom i plasmanom. Ocekujemo bolju igru i plasman na tabeli. Napred crno beli.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pojačanja koja su došla na početku sezone,nisu vredna gledanja. Papapetru je Partizanov Lazić,samo zna da nije. Naneli je najveća zabluda koja je dovedena u Partizan. Egzum zna da odigra ali zna da proda lopte kao niko. Smajlagić nema pojma,stalno je izgubljen u nekom strahu. Ledej je prosečan igrač,koga ima svaki klub. Anđušić ne igra odbranu,kao ni Panter. A Panter nije dao ni jedan važan koš u zadnjih 20 sec.tu ladno omašuje. Madar ume da preokrene igru ali puno greši. Jedino Lesor skoro uvek igra maximal o,koliko zna i ume.Ostali igraju po 2-3 minuta,pa nisu ni za pominjanje. Žalosno je što prvih 7 igrača nisu iz Srbije. Zvezdi Avala čast zbog naših igrača.

    12
    2
    Odgovori
  4. Koliko gamadije na nasim vestimaa….i predstavljaju se kao Grobari i kritikuju Zeljka…a o ovom ciganskom portalu sta tek reci

    15
    15
    Odgovori
  5. Andjušić je malodušan,limitiran igrač koji odbranu ili ne igra ili igra rukama.Šut ima ali ne i samopouzdanje da ga da kad treba.Lesor beži iz reketa da se ne bi rvao sa protivničkim centrima, lakše je iskočiti na beka i tamo i ostati.Panter daje ali ne u ključnim trenucima.Naneli i Egzum imaju sve ali ni jednu utakmicu nisu zajedno odigrali odlično.Avramović nažalost nema dovoljno košarkaške inteligencije.Kod Madara treba Željko da odluči da li ga pravi klučnim igračem ili ne, mali ima sve ali puno greši.Ledej počeo da se vraća ali ista priča kao i Avramović.Juče su nas taktički dobili agresivnim pritiskom na loptu i igrače zaigrali su visoko a naši igrači utekli iz reketa kao da je minsko polje a za šut proradila guza…Šta će biti kad dođe Tavarez?

    10
    2
    Odgovori
  6. Ovako se ne igra evroliga nije ovo prvi mec ponavlja se igra bez mozga cemu sluzi glava Avramovic Andjusic Laneli a i grk sta izigravaju sramota treba fa greju klupu

    7
    5
    Odgovori
  7. KAKO SE SAMO TRUDITE DA URUŠITE ATMOSFERU U PARTIZANU. JEDVA ČEKATE DA NEŠTO NEGATIVNO NAPIŠETE. NIKAD NISAM VIDEO DA JE NEKI SPORTSKI PORTAL TOLIKO PRIVRŽEN NEKOM KLUBU. SRAMOTA STE ZA NOVINARSTVO!
    NE IZLAZITE IZ DUPETA ČOVIĆU I TERZIĆU! SRAMOTA!

    56
    16
    Odgovori
  8. Kakve pizde imamo u drzavi i izdajnike takve iste imamo i medju Grobarima.Liga je jaka svi dobijaju i gube Zeljko je stvorio neki temelj za buducnost ali i da dobijamo svaku opet bi neki nasli problem.Sramota bre kakav smo narod postali i prema drzavi i orema klubu voljenom .Volim Partizan i kad gubi i kad ne budes prvi tada cu Partizane znaj da te volim ja!!

    21
    11
    Odgovori
  9. Fali PLEJ ,PLEJ PLEJ, PLEJ ,PLEJ ,PLEJ
    CENTAR ,CENTAR ,CENTAR ,CENTAR !
    HITNO plej I centar. Ovo je sramota kako igramo na STRANI .

    17
    7
    Odgovori
  10. Glodari samo prate Zvezdu,valjda bi trebalo da prate svoj klub. No,njima je mnovo važnije da Zvezda izgubi nego da Partizan pobedi.

    35
    23
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter