0
Domaći fudbal

Milos Vazura (L) and head coach Gordan Petric FK Partizan pocetak prolecnih priprema za - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Teleoptik on December 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„IMAMO PONUDE ZA 3 IGRAČA I SVE SMO IH ODBILI“: Vazura otkrio detalje oko Partizanovog prelaznog roka!

Objavljeno: 11.01.23 u 17:15

Pričao je i o pojačanjima.

Na koktelu organizovanom povodom potpisivanja sponzorskog ugovora sa „Soker bet“ kompanijom generalni direktor crno-belih gospodin Miloš Vazura odgovarao je na pitanja novinara. Ono što interesuje navijače crno-belih je i da li će Partizan sačuvati svoje ključne igrače:

– Istina je da imamo ponude za tri igrača iz prvog tima i sve smo ih odbili! Kostur tima će ostati, najbolji igrači nisu na prodaju. Odbijene su ponude iz Evrope, Kine i Amerike – uverava generalni direktor crno-belih.

VAZURA POTVDIO DA PARTIZAN ŽELI HAZIZU: Poslali smo dve ponude, on nije jedini za koga smo zainteresovani! (VIDEO) 

Na pitanje ko bi od mladih igrača mogao da zablista na predstojećim priprema generalni direktor crno-belih je istakao sledeće:

Ne želim nijedno dete da izdvajam, sve su to deca Partizana. Baždar je već pokazao o kakvom se potencijalu radi, donosi ozbiljan kvalitet, vredno trenira i ne sumnjam da će nastaviti tim putem. Jović je nažalost imao problema sa povredama, ali mislim da će ponovo pokazati ono što smo svi već videli od njega. Ponavljam, sve su to deca Partizana, videćete sve na pripremama – zaključio je Vazura.

4
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter