1
Domaći fudbal

Milos Vazura Fudbal-FK Partizan-Pripreme Super League Season 2022/2023 Beograd, 16.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VAZURA POTVDIO DA PARTIZAN ŽELI HAZIZU: Poslali smo dve ponude, on nije jedini za koga smo zainteresovani! (VIDEO)

Objavljeno: 11.01.23 u 14:59

Evo kako stoje stvari.

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura, otkrio je da su crno-beli poslali ponudu za Doleva Hazizu, fudbalera Makabija, sa kim prema pisanju domaćih medija, srpski klub pregovara već duže vreme. Vazura je istakao da su dve ponude poslate i da se čeka odgovor, ali da Haziza nije jedini igrač koga Partizan želi.

– Spominje se igrač za koga smo zaintersovani s kim pregovaramo, ali postoji druga strana koja u ovom trenutku nije spremna za transfer. Poslali smo dve ponude, čekamo njihov odgovor, prelazni rok još nije ni počeo zvanično kod nas. Istina je da želimo tog igrača i pregovaramo s klubom – istakao je Vazura i dodao:

– Nije jedini, ali nećemo da žurimo s prelaznim rokom, ekipa nam je na obuku, svi su zdravi, sve je popunjeno, tražimo da dovedemo i ono što je stručni štab rekao, tražimo igrača koji pravi razliku. Prelazni rok tek počinje, trajaće dugo, svaki dan se pojavljuju novi, pregovaramo, gledamo, kad oni odluče šta žele, onda pregovaramo s klubom.

Potom se osvrnuo i na same detalje pregovorova, gde je istakao da crno-beli imaju svoj limit i da klub ima vremena za čekanje.

– Ako neko postoji od njih… Teški su. Imamo svoj limit, ne želim da iznosim javno, poslali smo ponudi, trenutno naši razgovori stoje i to je to. Imamo vremena, mi imamo na svim pozicijama duplirane igrače, čekaćemo do kraja prelaznog roka ili nećemo. Možda klub nije spreman da ga proda, trenutno je situacija da klub ne želi da ga prodaju, ali što ne znači da će ostati. Ima i drugih strana, možda je ponuda loša. Nećemo preterivati u onome što smo zamislili, dali smo dobru ponudu, možda nije zadovoljavajuća, ali prelazni rok će tek početi – istakao je Vazura i dodao:

– Isto i kad nama neko pošalje ponudu za 2-3 igrača, pa ne prodamo nijednog, pa onda se vratimo na prvog, verovatno je slično, koliko znam oni hoće da prodaju još neke igrače, a sve je povezano. Možda ne mogu da prodaju ovog dok ne prodaju drugog, ne znam. Ili jednostavno neće. Pregovaramo, otvorena je priča dokle je dogovoreno s klubom, ne mogu ništa da kažem. U ovom trenutku nismo blizu rešenja i završetka, ali pričamo i pregovaramo.

0
0

1 Komentara

  1. I naravno neće te ga dovesti jer sve hoćete džabe , zato i nema titule . Ne može da se voze mečke i živi vilama a da se vodi klub sa malim budžetom .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter