1
Domaći fudbal

Kings Kangwa Mirko Ivanic Stefan Mitrovic Guelor Kanga Cukaricki - Crvena Zvezda Superliga Srbije, Super, Liga, Beograd, Srbija, 10.11.2022. Novembar 10. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDIN VEZISTA NA CENI: Stigao na leto, a već ove zime bi mogao da napusti Marakanu?

Objavljeno: 10.01.23 u 22:28

Mogao bi u Rusiju ponovo.

Kings Kangva prethodnog leta pojačao je Crvenu zvezdu. Na početku je pružao odlične partije, ali od utakmica sa Makabi Haifom njegova forma krenula je silaznom putanjom.

Dolaskom Miloša Milojevića na mesto šefa stručnog štaba opala mu je i minutaža. To će pokušati da iskoriste ruska Krila Sovjetov.

Naime, kako prenosi ruski portal Sport 24, Krila Sovjetov su poslala novu ponudu za Zambijca, međutim nisu naveli o kojoj cifri je reč.

Kings Kangwa Crvena Zvezda – Mladost Lucani Superliga Srbije, Super, Liga, Beograd, Srbija, 6.11.2022. Novembar 6. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Prema prestižnom sajtu Transfermarktu, cena Kangve je milion i po evra.

Podsećamo, Zambijac je u Crvenu zvezdu stigao iz Arsenala iz Tule na preporuku nekadašnjeg trenera crveno-belih, Miodraga Božovića.

Pod ugovorom sa beogradskim klubom je do 2026. godine, a visina transfera iznosima je milion evra. Takođe, Krila Sovjetov su krajem 2022. godine poslala prvu ponudu za Kingsa – 1,2 miliona evra i 20% od naredne prodaje, međutim čelni ljudi Zvezde su to odbili.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

8
1

1 Komentara

  1. Taj ne može igrati nigde osim u Zvezdi! On je navodno vezni igrač, a nije u stanju da reši situaciju “1 na 1”, nema skok igru i nema što je veoma bitno duel igru. Igra samo u jednom pravcu, za njega defanziva ne postoji! Gde taj može igrati?! Samo u Zvezdi, naravno! Taj Kangva može dobiti samo sporazumni raskid, o prodaji nema govora!

    3
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter