2
Evroliga

from left James Nunnally, Kevin Punter, Yam Madar, Aleksa Avramovic, Dante Exum, Alen Smailagic, Tristan Vukcevic and Danilo Andjusic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and AS Monaco at Stark Arena on January 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VELIKA ŠANSA ZA PARTIZAN: Valensija bez dvojice bitnih igrača protiv crno-belih!

Objavljeno: 10.01.23 u 15:10

Tim Željka Obradovića bi mogao da ostvari novu pobedu

Košarkaši Partizana će naredne nedelje odigrati meč 20. kola Evrolige i to protiv ekipe Valensije, koja je naišla na ozbiljne kadrovske probleme.

Naime, trener „slepih miševa“ Aleksu Mumbru neće moći da računa na dvojicu bitnih igrača, Hasijela Riveru i Džereda Harpera.

VESTI O PARTIZANU:

On će biti odustni više od mesec dana zbog povreda. Rivera se povredio u španskom prvenstvu protiv Baskonije, a Harper nije ni nastupio na tom meču zbog bola u butnom mišiću.

Partizan će imati zaista dobru priliku da ostvari veliku pobedu pošto će van sastava verovatno biti Sem van Rosom, Miljan Himenez ili Viktor Klaver.

Valensija pred duplo kolo Evrolige ima učinak 7-10, a u tekućoj sedmici najpre dočekuje Efes u sredu, dok u petak gostuje u Vilerbanu ekipi Asvela.

24
1

2 Komentara

  1. Pa šta drugo od vas očekivati, mi ustvari po vama koji ste u drugoj službi pobeđujemo kad su protivnici oslabljeni. Gde je kraj ovome to što radite je ispod svake časti, ja sam navijač a vi se zovete novinar.

    3
    0
    Odgovori
  2. Zelim da KKP igra protiv kompletne Valensije i pobedi je… To da ih pobedimo zbog povreda ne pije vodu…Oni koji tako razmisljaju o sportu treba svoj klub da usmere na Kumodraz, Bezaniju, Pinoslavu,… i druge Vuckojebine…

    3
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter