0
Evroliga

from left Miroslav Raduljica Nikola Ivanovic Branko Lazic Luka Mitrovic Nikola Topic John Holland Hassan Martin during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POZITIVNE VESTI ZA CRVENO-BELE: Evroliga odbila žalbu Valensije!

Objavljeno: 10.01.23 u 21:08

Neće biti kazne.

Čelni ljudi Valensije zatražili su od Evrolige da reaguje i ispita slučaj Nikole Topića koji se našao u sastavu crveno-belih na meču protiv njih i eventualno čak i oduzme pobedu Crvenoj zvezdi Meridian Bet.

Međutim, neposredno pred početak večerašnjeg meča sa Real Madridom, zvanični spiker u hali Pionir je obavestio prisutne da je žalba Valensije odbijena.

Dalibor Ilic Nikola Topic Miroslav Raduljica Crvena Zvezda – Mornar, ABA liga Beograd, Srbija, 10.12.2022. Decembar 10. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Naravno, španski klub je tražio reakciju Evrolige nakon što je AdmiralBet ABA liga odbila da registruje Topića kao novog igrača FMP-a.

Ono što je navelo Valensiju da reaguje je činjenica da je krajnji rok za prijavu novih igrača u ABA ligi 4. januar, a Topić je 6. januara bio u sastavu Crvene zvezde protiv Valensije.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter