0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@sampdoria

SAMPDORIJA SE OPRAŠTA OD LEGENDI: Detalj na dresu posvećen Mihajloviću i Vijaliju! (FOTO)

Objavljeno: 08.01.23 u 16:43

Veliki gubitak za svet fudbala.

Fudbaleri Sampdorije, koje sa klupe predvodi Dejan Stanković, danas od 18 časova igraju meč 17. kola Serije A protiv lidera prvenstva – ekipe Napolija.

Danas će se i Sampdorija oprostiti od svojih legendi koje su nas napustile prerano – Siniša Mihajlović i Đanluka Vijali.

Sampdorija je jednim gestom odala počast legendama. Naime, na današnjem dresu naći će se imena Luka i Siniša, a između znak beskonačnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by U.C. Sampdoria (@sampdoria)

Objavu kluba iz Đenove odmah je prokomentarisao i Filip Đuričić, srpski reprezentativac koji nosi dres Sampe – ostavio je emotikon bele ptice.

Podsećamo, Siniša Mihajlović je preminuo 16. decembra prošle godine, a za Sampdoriju je nastupao od 1994. do 1998. godine u ukupno 110 mečeva. Upisao je i 12 golova.

Đanluka Vijali, napustio nas je šestog januara, a dres Sampe je nosio u periodu od 1984. do 1992. godine. Ukupno je nastupio u 223 meča i postigao 85 golova.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter