1
ATP

FOTO: Twitter/@atptour

NOVAK NAKON FINALA: „Hvala što me trpite – danas nije bilo lako raditi sa mnom!“

Objavljeno: 08.01.23 u 12:33

Potpuno iskren!

Srpski teniser, Novak Đoković, nakon velike borbe savladao je Sebastijana Kordu u finalu turnira u Adelejdu sa 2:1 i došao do 92. titule u karijeri.

Nakon meča prvo se veoma lepim rečima obratio Kordi i njegovom timu.

Dobro veče svima, nadam se da ste uživali večeras. Nekoliko reči Sebu i timu, svaka čast, veliki napor i moram da kažem da si bio bliži pobedi nego ja i nisi imao sreće, dve lopte su sve odlučile. Samo nastavi tako jer si sjajan igrač. – istakao je Novak.

Potom se zahvalio svom timu što ga trpe, verovatno aludirajući na situaciju nakon izgubljenog prvog seta.

Zahvalio bih svom timu što me trpe i tolerišu u dobrim i lošim vremenima, danas nije bilo lako raditi sa mnom i hvala im svima što su ovde, volim vas. Bila je ovo neverovatna nedelja i vi ste je napravili još lepšom i to je za mene pravi poklon. Sve ovo je neverovatno, čak i posveta koju sam dobio i hvala vam što ste bili na svakom meču uz mene i što ste me podržavali. – jasan je Nole.

Za kraj, rekao je da se osećao kao da igra kod kuće.

Definitivno je izgledao kao da igram kod kuće i vi ste to učinili iz dubine srca da osetim vašu dobrodošlicu. Sjajno je što smo imali naslednika aboridžina čiji su preci ovde bili hiljadama godina, hvala što prenosite istoriju i kulturu vašeg naroda i vidimo se ovde sledeće godine. – zaključio je Đoković.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter