0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA LIGA/Danail Petrović

IVANOVIĆ ZADOVOLJAN DRUGIM POLUVREMENOM: „U prvom delu nismo igrali kako Zvezda treba“!

Objavljeno: 08.01.23 u 19:53

Zasluženo su trijumfovali.

Crvena zvezda MeridianBet savladala je MZT u Skoplju u 14. kolu AdmiralBet ABA lige rezultatom 57:80. Gosti iz Beograda, meč su prelomili u trećoj deonici koju su dobili sa 19 razlike, a nakon utakmice svoje utiske je izneo trener srpskog šampiona Duško Ivanović.

– Ja sam zadovoljan prvo pobedom i vrlo sam zadovoljan drugim poluvremenom. U prvom poluvremenu nismo igrali kako treba i kako treba Zvezda da igra jer naročito nismo imali agresivnost u odbrani, tako da smo dopustili neke lagane koševe.

Sa druge strane, trener MZT-a Dragan Nikolić, istakao je da se videlo kolika je Zvezda sila i koliko je ta ekipa dominantna. Pored toga, Nikolić je dodao i da nakon prvog poluvremena, njegov tim nije imao snage za dalje.

Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi, videli ste kakva su sila i koliko su dominantni. Dali smo sve od sebe i imamo čime da budemo zadovoljni, to su prva, druga i četvrta četvrtina. U trećoj nismo postojali, ali tu smo se i najmanje pitali. Presudio je kvalitet koji imaju i sa te strane nema mnogo diskusije. Smatram da smo odigrali koliko mogli, u skladu sa mogućnostima. Stali smo na tom prvom poluvremenu, nismo imali snage za dalje. Nastavljamo dalje, znamo naš cilj, čeka nas i dalje serija mnogo teških utakmica i nećemo se predavati. Verujem da ćemo se još pojačavati – istakao je trener MZT-a Dragan Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter