0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Dusko Ivanovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IVANOVIĆ JASAN: ‘Ne zanima nas njihova pozicija na tabeli!’

Objavljeno: 07.01.23 u 22:54

Uprkos velikoj pobedi, nemaju vremena za slavlje!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet doputovali su u subotu tokom Božića u Skoplje gde ih u nedelju od 17h očekuje meč 14.kola ABA lige sa ekipom MZT-a. Vremena za bilo kakvo slavlje nakon veike pobede u Valensiji i to bez Kampaca, Vildoze, Martina i Ivanovića, nema, tim je iz Valensije poleteo put Skoplja u subotu u 11 časova, a večeras će odraditi trening u dvorani u kojoj će biti odigran nedeljni meč.

Facundo Campazzo Crvena Zvezda – Borac Cacak ABA Liga 25.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic

‘Nemamo zaista mnogo vremena da se osvežimo nakon utakmice u Valensiji, ali kao što često govorim, bez obzira na odsustvo nekih igrača, ostali će morati da daju više. Svaku ekipu uvažavamo, pozicija MZT-a na tabeli nas ne zanima, tim koji ima svoj kvalitet, i sa maksimalnim uvažavanjem ulazimo u ovaj meč kako bi stigli do cilja.’ – rekao je Duško Ivanović.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter