6
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ČOVIĆ POZVAO ZVEZDAŠE NA MOBILIZACIJU: ‘Nama titula u fudbalu, njima u košarci? To može samo dogovorom, a sa mnom ga niko neće sklopiti!’

Objavljeno: 06.01.23 u 12:50

‘U prethodnim sezonama u ABA ligi svašta je rađeno od naših rivala, ali se nije uspelo.’

Prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović, gostovao je u petak u ‘Jutarnjem programu’ TV Pink, gde je govorio o brojnim aktuelnim temama. Predsednik aktuelnog šampiona Srbije i regiona akcentat je stavio na spor sa Evroligom i drakonskom kaznom zabrane registracije igrača do kraja februara tekuće godine, ali iskoristio je priliku da pozove navijače da podrže voljeni klub.

– Koristim ovu emisiju jeste da pozovem sve Zvezdaše na opštu mobilizaciju i praćenje šta se javno događa, kakav je i koliki napad na Zvezdu, da proba da se sruši. Ta priča, znate mi ćemo biti prvi u fudbalu, a oni u košarci, može  samo kad se dogovorite s nekim. Sa mnom se niko nije dogovorio, niti će se dogovoriti na tu temu. Mobilizacija – rekao je Čović i dodao:

-Kao da neko ne želi da Zvezda bude u TOP 8. U prethodnim sezonama u ABA ligi svašta je rađeno od strane naših rivala, ali se nije uspelo. Ove godine su dobili 500.000 od države da plate učešće u EL. Sad kreće priča dalje. Kako preskočiti Zvezdu koja je neprekidna u EL i doći do licence da se Zvezda grune u stranu. Zato se prezentuje priča o Areni i ambijentu – zaključio je predsednik Zvezde.

77
86

6 Komentara

  1. Da se vratimo malo, unazad kad je zvezda trebala da se ugasi… Da vrati pare narodske banci koja im je oprostila dug… Pa ćemo sve polako od tada

    2
    0
    Odgovori
  2. Jel ima neka sportska institucija u evropi koju nisu slagali i pokušali da obmanu sa falsifikovanim papirima. Sećam se kad je FK CZV uhvaćena od strane Uefa sa falsifikovanim papirima u vezi dugovanja. Šou program.

    20
    11
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter