0
Fudbal

Cristiano Ronaldo reacts Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

TREBALO JE DA SE PENZIONIŠE I DA NAS OSTAVI NA MIRU: Oglasila se majka dečaka kojem je Ronaldo polupao telefon! (VIDEO)

Objavljeno: 05.01.23 u 14:23

Želi samo izvinjenje.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo, u narednim godinama, nosiće dres Al Nasra. Portugalac je nakon odlaska iz Mančester junajteda dobro procenio situaciju i odlučio se na potez koji je iznenadio mnoge, a jednog od čudnih gestova dok je nastupao za engleski klub dogodio se nakon utakmice sa Evertonom u aprilu 2022. godine.

Tada je Ronaldo slomio telefon jednom autističnom dečaku, a njegova majka je to potvrdila i istakla da samo želi izvinjenje.

Jakob i ja doživeli smo puno stresa zbog njega. Tretira nas se kao da smo kriminalci, a ne žrtve u svemu ovome. Ne radi se o novcu, od njega samo želim pošteno izvinjenje – rekla je dečakova majka.

Još ranije, Jakobova majka, otkrila je da je on autističan, a da se na spomen Ronaldovog imena uvek razbesni.

Razbesnim se na spomen njegova imena. Ni meni ni mom sinu Jakobu nije se nikad izvinio. Kad me nazvao u aprilu samo se hvalio, samo je o sebi pričao. Trebalo je da se penzioniše i sve nas ostavi na miru. Odrekli su ga se u Junajtedu i Portugalu i jasno je da sad ljudi vide kakav je on zapravo – rekla je ona.

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter