0
Evroliga

Krunoslav Simon (C) Chris Singleton and Shane Larkin (L) Crvena Zvezda v Anadolu Efes Istanbul -Euroleague 2021/22 Beograd, 08.04.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

PRIČAO SE DA JE TRANSFER U ZVEZDU DOGOVOREN, ALI: Iskusni Amerikanac pojačao šampiona Evrope!

Objavljeno: 05.01.23 u 13:33

Prethodne 3 godine je nosio upravo njihov dres.

Nakon što ga ponude drugih klubova očigledno nisu zadovoljile, američki košarkaš Kris Singlton, vratio se u ekipu Anadolu Efesa. Turski klub, saopštio je da je ugovor potpisan do kraja sezone, a Singlton će se sada boriti za treću uzastopnu titulu u Evroligi.

Amerikanac se na kraju prethodne sezone nije dogovorio sa turskim klubom o nastavku saradnje, pa je bio bez angažmana. Mnogi mediji, pisali su da je transfer u Crvenu zvezdu završen i da se samo čeka potpis, ali od toga na kraju nije bilo ništa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Singlton je čekao dobru ponudu, a pošto ona nije došla, uspešno se dogovorio sa Efesom oko novog angažmana. On je protekle sezone u Evroligi prosečno beležio 3.9 poena uz 4.1 skok na 36 mečeva kojih je odigrao.

Pre Efesa, Singlton je nastupao za Barselonu, Panatinaikos, Lokomotivu Kubanj, Oklahomu, Điangsu i Vašington. Dolazak Singltona u Efes, može značiti i rastanak sa Polonarom, koga je već naciljao jedan klub, a o tome više, možete pročitati OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter