1
Evroliga

Ben Bentil (L) and Achille Polonara Efes v Crvena Zvezda during the Euroleague match at Sinan Erdem Sports Hall on October 07, 2022 in Istanbul, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POLONARA I CRVENA ZVEZDA? Priča dobija epilog, sve je mnogo jasnije!

Objavljeno: 05.01.23 u 10:52

Čini se da je zabrana Evrolige olakšala odluku italijanskog košarkaša!

Prethodnih dana se u vezu sa Crvenom zvezdom dovodio iskusni krilni košarkaš, Ahile Polonara. Ipak, zabrana Evrolige odložila je te pregovore na neko vreme, pa je bilo i za očekivati da Polonara nastavi pregovore sa ostalim zainteresovanim ekipama.

Podsećamo, on je sezonu počeo sa Anadolu Efesom, ali prejak roster turskog tima ostavio je Polonaru bez adekvatnih minuta.

Kako prenosi ‘BasketNews’, očekuje se da vrlo brzo Polonara postane novi košarkaš Virtusa iz Bolonje, koji je i ranije bio zainteresovan za njegove usluge.

Polonara je tokom svoje dosadašnje karijere nastupao za Teramo, Vareze, Ređinu, Dinamo Sasari, Baskoniju, Fenerbahče i već pomenutu ekipu Efesa.

2
3

1 Komentara

  1. „Moćnici“ sveta (evro lige) sve kreiraju po njihovim planovima ne libeçi se da naude istinskim vrhunskim šampionima bilo pojedincima ili ekipama: Kleju, Tajsonu, Novaku, Crvenoj Zvezdi, sada ruskim šampionima i ekipama, što je za svaku osudu.

    7
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter