26
Evroliga

Dejan Bodiroga Svetislav Pesic-Promocija knjige Beograd, 12.01.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

OTKRIVENO ZAŠTO JE ZVEZDA TAČNO KAŽNJENA: Bodiroga ‘pao’ pod pritisak velikih klubova!

Objavljeno: 05.01.23 u 08:21

Ovo pokreće brojne druge teme!

Evroliga je donela odluku da Crvena zvezda ne može da registruje igrače do kraja februara meseca. Klub je odmah najavio veliku borbu za ukidanje kazne, jer je zaista reč o drakonskoj kazni, koja se ne pamti u Evroligi. Pozadina priče sada bi mogla da bude mnogo zanimljivija.

Naime, španski košarkaški portal ‘Encestando.es’ tvrdi da je Bodiroga kaznu izrekao usled velikih pritisaka.

‘Dejan Bodiroga je veoma zabrinut zbog jakog pritiska pod kojim je bio da bi sankcionisao Zvezdu. Nekoliko evroligaša je tražilo kaznu za srpski klub.’ – stoji u njihovom tvitu.

U narednim danima će sigurno procureti još informacija, pa će biti zanimljivo videti da li je ovo sve istina. Ako jeste, Bodiroga bi mogao da bude izložen velikoj osudi, jer je posustao pod pritiskom velikana.

67
63

26 Komentara

  1. Tuzno sto nasa velika zvezda cim je dosao na poziciju odmah kaznjava svoje umesto da im gleda kroz prste i pomaze…ali izgleda da je on samo marioneta…kakvi pritisci pa on je na poziciji sta plasi sr da ga skinu haha…uzas

    14
    26
    Odgovori
    • Prvo momak to nije nasa a nije ni tvoja zvezda.Tvoja zvezda je nestala.Ovo je neka coviceva zvezda a vi ste iznajmleni navijaci.I sto bi neko gledao kroz prste mafijasu i lopovu.Nije mu ovo aba liga ili nasa liga.

      19
      20
      Odgovori
      • Iznajmljeni navijaci?Nakakvim si ti drogama?Ja sam uz Zvezddu rastao pratio svaku takmicu,isao na gostovanja,isao u Bari I uzivao u osvajanju kupa evropskih sampiona sto vi niksda necete.Zato ne lupaj nesto o cemu ne znas.A to sto vas gazimo godinama i u kosarci i u fudbalu znam da boli i zato takav komentar i razumem te.Ali mogu i reci nesto sto ce te jos vise boleti.Gazicemo vas jos dugo i u Kosarci i u fudbalu pomiri se sa tim bice ti lakse.

        4
        0
        Odgovori
  2. I pored svega MVP eurolige je igrac Zvezde i bice spreman brzo da se vrati a onda nastavljamo igranku.Kada se pridruzi i Campazzo mnogi ce da cupaju kosu sa glave.

    22
    20
    Odgovori
  3. CZ je prvenstveno kaznjena jer je davala netacne informacije finansijske prirode i na taj nacin stekla nefer prednost u odnosu na druge klubove. U Srbiji prikazivanje netacnih finansijskih izvestaja da bi za sebe pribavio finansijsku korist je krivicno delo. I ne samo sada vec i ranijih godina CZ je krivotvorilo izvestaje. Samo je to Bartomeo tolerisao. Verovatno je sa Covicem bio u dilu. Ne zovu dzabe Covica „gospodin Excel“.

    30
    17
    Odgovori
    • Videcemo kako cete vi da prodjete jer ste po tom pitanju gori od Zvezde.Mi smo nase obaveze ispunili dobili kaznu koja ce proci a vas tek ceka pakao.Karma je cudo zato ne likuj prerano samo sacekaj da vas nacnu.

      23
      16
      Odgovori
    • TV Niste ni porez platili grobarcine a igrate Niste igrali sampionat drzave i nista,radujte se bjednici.Ovako Niko nije kaznjen u euro ligi.Svi su isto vinili.Na kraju Zvezda je sve izmirila.Real ovo kolo vodi.Kad sudije dodjele pobjedu barsi Niko nista,sramota.

      21
      16
      Odgovori
      • Zvezda je sve izmirila kad je promenila ime i prodala grb i ispala u drugu ligu . Sad opet promenite ime i bice kriv dusko vujosevic.

        2
        8
        Odgovori
    • „To je najpokvareniji čovek koga sam ikad upoznao“ Bodiroga o Čoviću pre par godina. Sve je ovde jasno. Nema više Bartomeua da se tangefrangiše i odmah problemi za Zlo.

      30
      14
      Odgovori
    • CZ je prvenstveno kaznjena jer je davala netacne informacije finansijske prirode i na taj nacin stekla nefer prednost u odnosu na druge klubove. U Srbiji prikazivanje netacnih finansijskih izvestaja da bi za sebe pribavio finansijsku korist je krivicno delo. I ne samo sada vec i ranijih godina CZ je krivotvorilo izvestaje. Samo je to Bartomeo tolerisao. Verovatno je sa Covicem bio u dilu. Ne zovu dzabe Covica „gospodin Excel“.

      7
      7
      Odgovori
      • Samo mi objasni kako ste vi sa tolikim minusom i dugovima uopste dobili mesto u euroligi posto vidim da sve znas?Zvezdu na 1-6 niko nije dirao ali kad smo nanizali pobede i stigli na 8-8 jer su nam ukrali pobedu protiv Barce bilo bi 9-7 i doveli Campazza odjednom kazna i to najstrozija moguca.Malo se zapitaj za to i budi bar realan kad vec mrzis Zvezdu.

        19
        8
        Odgovori
    • Zbog toga što je nagomilavala dugovanja i neplaćanjem kupovala vreme. Čovek je mislio, ako može da mešetari po ABA ligi, može i u Evropi. Međutim…

      8
      7
      Odgovori
      • Podnesite vi izvestaj ako smete odakle vam pare za sva pojacanja i plate i za trenera koji nije tu bas iz prevelike ljubavi.Ali moracete kad tad da podnesete izvestaj pa cemo da vidimo gde ste jer ne vrede Ostojine njive bas toliko.

        13
        5
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter