0
Fudbal

FOTO: Twitter/HNS_CFF

JEDAN OD NAJBOLJIH IGRAČA DINAMA IDE U PREMIJER LIGU: Transfer koji može biti težak 8 miliona evra!

Objavljeno: 05.01.23 u 14:48

Trenutno se nalazi na lekarskim pregledima.

Nakon dugih pregovora zagrebačkog Dinama i engleskog premijerligaša ekipe Sautemptona, transfer Mislava Oršića je završen. Samim tim, reprezentativac Hrvatske će se otisnuti u možda i najkvalitetniju ligu na svetu, dok će Dinamo zaraditi zagarantovanih 6.5 miliona evra, uz još potencijalnih milion i po na ime bonusa.

Oršić je za Dinamo uradio mnogo toga, a svi se sećaju golova koji su povukli hrvatski klub ka najvećim uspesima u istoriji. Fudbaler je insistirao na odlasku u Premijer ligu, iako je prošle godine klub uspeo da ga zaustavi, da ne ode u ekipu Barnlija.

Tada je dogovor između Oršića i Dinama bio taj da će se u slučaju naredne ponude pustiti, što je iskoristio Sautempton. Oršić je u naredne 3 godine u Dinamu, trebao da zaradi čak 3 i po miliona evra, pa će sada hrvatski klub uz veliku zaradu na transferu, moći da pronađe dobru zamenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter