0
AdmiralBet ABA Liga

Olympic Games Rio 2016 Kosarka Srbija v Francuska Stefan Markovic and Milos Teodosic (R) Rio De Janeiro, 10.08.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

STEFAN MARKOVIĆ PRIČAO O TEODOSIĆU I ZVEZDI: „Svako bi voleo da on dođe, ali…“!

Objavljeno: 03.01.23 u 15:58

Predsednik crveno-belih, ranije je istakao da određene priče već postoje.

Nekadašnji kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić, naredne sezone bi mogao da obuče dres Crvene zvezde, o čemu je ranije pričao Nebojša Čović, predsednik tog kluba. Sada se u razgovoru za Mondo, jedan od najiskusnijih košarkaa crveno-belih i nekada Teodosićev saigrač iz reprezentacije, ali i Virtusa, Stefan Marković, dotakao te teme.

Čujemo se kad god nam što poslovne i životne obaveze dozvoljavaju, imamo dobar odnos. Mislim da bi svako voleo da Miloš bude član Crvene zvezde, ali to je isključivo na njemu. Ne znam u kom je to stepenu i kakvi su pregovori u pitanju. To je nešto privatno i ja nikada ne ulazim u te privatne stvari. Imamo svakako tu želju i voleo bih da dođe on u Crvenu zvezdu, ali to je isključivo na Milošu i šta god bude uradio, želim mu svu sreću i kao što sam mu do sada želeo.

BELGRADE, SERBIA – JANUARY 08: Milos Teodosic (L) speaks to Stefan Markovic (R) of Virtus Bologna during the 2019/2020 EuroCup Top 16 Season match between KK Partizan and Segafredo Virtus Bologna at Stark Arena on January 8, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Marković je potom pričao i o dolasku Duška Ivanovića ne čeo stručnog štaba, kao i o promenama koje su tada stigle. On je zaključio da je od prvog dana crnogorski stručnjak tražio veru, što je i dobio.

Mislim da nam je trener Ivanović uneo veru da možemo da pobedimo u bilo kojoj situaciji da se nalazimo i da sa tim mentalitetom drugačije ulazimo u utakmice. Da nam je sve dostupno. On je od prvog dana tražio od nas da verujemo i rekao nam je da onda možemo da pobedimo. To se i pokazalo tačnim. Koliko smo neizvesnih utakmica pobedili i koliko smo utakmica gubili, a nismo dozvoljavali da „minus“ ode na 15-20 nego smo se vraćali. To je glavna stvar – zaključio je Marković.

11
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter