2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

ČOVIČ OTKRIO: „Sa Teodosićem imam načelan dogovor“ – pričao i o povređenim igračima!

Objavljeno: 16.12.22 u 22:53

Izgleda se nešto „kuva“.

Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde, se otvorio o svemu i potencijalnim pojačanjima. Pričao je o Fakundu Kampacu, a potom se osvrnuo na Miloša Teodosića i dogovor koji ima sa njim.

Miloš i ja smo imali razgovore za ovu sezonu. Kada nismo uspeli da napravimo transfer, jer Virtus je rekao: „Da date 500.000.000 ne puštamo, jer nam je sve bazirano na Teu“, napravili smo načelni dogovor da to bude iduće sezone. Obojica smo rekli, samo Bože zdravlje. Miloš je igrač pri kraju karijere, želim mu da igra pet. Ima do juna, jula još dosta vremena. – otkrio je predsednik Zvezde.

Otkrio je i stanje sa Hasanom Martinom koga čeka pauza preko dva meseca.

Pred kraj utakmice sa Žalgirisom je povredio lateralni centralni ligamenta na kolenu, koji drži ravnotežu kolena. Došlo je do rupture. Minimum je dva i nešto meseca. – rekao je Čović.

Nebojsa Covic (L) and Vesna Covic (R) during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet at Aleksandar Nikolic Hall on November 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Što se tiče Nikole Ivanovića, ni on neće još neko vreme na parket.

Nikola Ivanović će biti još odsutan još mesec i po do dva. Veoma težak prelom u neobičnom padu na koleno Ledeja. Deseto, 11. i 12. rebro su pukla. Bolna povreda, a Nikola je imao veliku sreću da neko od tih puknith rebara nije probilo plućnu maramicu. Imali su iskustva s takvim povredama i kada sve prođe i kada je zaraslo, od jednog poteza može da zaboli. Moramo da budemo strpljivi. – izjavio je prvi čovek crveno-belih.

Pohvalio je Luku Mitrovića koji je i usled povrede stisnuo zube i odigrao protiv Olimpije iz Milana.

Mitrović se povredio protiv Mornara, ogrebana mu je rožnjača treću sezonu za redom. Smetalo mu je svetlo. Bio je sa nama i svaka mu čast što se priključio da igra. Oporaviće se za neki dan. – zaključio je Čović.

prekid umeca zbog bacanja stvrai na teren Nebojsa Covic during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet at Aleksandar Nikolic Hall on November 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
2

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter