3
AdmiralBet ABA Liga

prekid umeca zbog bacanja stvrai na teren (L-R) James Nunnally, Vladimir Brodziansky, Tristan Vukcevic, Zach LeDay, Uros Trifunovic and Kevin Punter during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet at Aleksandar Nikolic Hall on November 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JEDAN KOŠARKAŠ USKORO ODLAZI IZ PARTIZANA: Crno-beli zbog toga izlaze na tržište!

Objavljeno: 03.01.23 u 16:23

Nije se baš pokazao.

Košarkaši Partizana, gotovo su u potpunosti prebrodili probleme sa povredama, pa se nakon Alena Smailagića, na parket vratio Aleksa Avramovića, a sada i Balša Koprivica. Crno-beli su u prelaznom periodu, angažovali Vladimira Brodzijanskog, sa kojim je potpisan tromesečni ugovor, a prema saznanjima Telesporta, on najverovatnije neće biti produžen.

Vladimir Brodziansky (R) and Ebuka Izundu during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and FMP Zeleznik at Stark Arena on December 19, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Ovaj portal navodi da stručni štab nije zadovoljan nekadašnjim centrom Huventuda, kao i da će zbog toga, nakon isteka saradnje, najverovatnije izaći na tržište. Sa crno-belima se u vezu dovodio Džabari Parker, pojedini mediji su govorili da je transfer blizu realizacije, ali se onda oglasio njegov agent, koji je istakao da je klub samo obavešten o dostupnosti Parkera i da nema nikakvih pregovora.

DŽABARI PARKER I PARTIZAN: Poznati agent otkrio šta je poručio crno-belima! 

Slabiju rotaciju na centarskoj poziciji, najbolje je iskoristio Matijas Lesor, koji je postao jedan od najboljih centara Evrolige, beleživši neverovatne partije. Ipak, sezona je duga, pa je nerealno očekivati da francuski centar može izdržati u ovom ritmu.

20
1

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter