2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT/Screenshot

DŽABARI PARKER I PARTIZAN: Poznati agent otkrio šta je poručio crno-belima!

Objavljeno: 02.01.23 u 13:34

Prioritet je NBA liga.

Juče u toku dana, u pojedinim domaćim medijima pojavila se informacija da je Džabari Parker blizu dolaska u Partizan i da su pregovori u toku. Ipak, sve to, brzo je demantovano, a čitavu situaciju objasnio je Parkerov agent Nuno Pedroso.

Džabari trenutno traži angažman preko okeana. Imao je ponude dva NBA tima i bio je blizu potpisa, ali na kraju nije bilo dogovora i sada gledamo druge opcije, pre svega preko okeana – počeo je Pedroso razgovor za Mozzart Sport.

Potom se osvrnuo i na glasine o dolasku u Partizan, za šta je rekao da je klub samo obavešten o dostupnosti Parkera na tržištu i da nema nikakvih pregovora.

Što se tiče Partizana, ništa nije blizu. Samo smo obavestili klub da je on na tržištu i da je slobodan igrač. Priče da su pregovori u toku nisu istinite – istakao je Pedroso.

Džabari Parker je izabran kao 2. pik na NBA graftu 2014. godine od strane Milvoki Baksa. Ipak, njega su pratili veliki problem sa povredama, pa je nakon svega 25 mečeva pokidao ligamente kolena.

Najbolja sezona u karijeri bila mu je 2016/17, kada je beležio prosečno 20 poena u tandemu sa Janisom Adetokumbom.

11
3

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter