0
Fudbal

FOTO: Twitter/@HNS_CFF

VREĐAO JE SRBE, A SADA I PROMENIO EKIPU: Lovren iz Zenita otišao u klub koji mu je otvorio vrata evropskog fudbala!

Objavljeno: 02.01.23 u 13:57

Dogovorio je saradnju nakon Mundijala.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, završio je svoju epizodu u Rusiji i ekipi Zenita, u kojoj je proveo dve i po godine. On će od sada nositi dres Liona, sa kojim je potpisao ugovor do 2025. godine.

Podsećamo, Lovren je u Lionu već nastupao od 2010. do 2013. godine, a po dolasku u francuskog giganta, poručio je da želi da se dokaže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06)

Jako sam srećan što se vraćam u Lion. Ovaj klub mi je otvorio vrata međunarodnog fudbala, to nikad neću zaboraviti. Ovde me vežu mnoge uspomene, posebno s predsednikom kluba koji me uvek podržavao. Iz Liona sam 2013. otišao sa žaljenjem jer sam imao osećaj da nisam pokazao sve što sam mogao. Želim svima dokazati kakav sam igrač – rekao je Lovren nakon potpisa.

Po osvajanju bronzane medalje na proteklom Svetskom prvenstvu u Kataru, Lovren se našao u žiži srpske javnosti, pevajući ustaške pesme. On nakon svega toga nije ni pokušao da se pravda, a zbog takvog ponašanja našao se na udaru i jednog dela hrvatske javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olympique Lyonnais (@ol)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter