0
Domaći fudbal

Aleksandar Dragovic Crvena Zvezda v Spartak, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on October 09, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„NEMOGUĆE JE DA BUDEM NEZADOVOLJAN U VOLJENOM KLUBU!“: Oglasio se Aleksandar Dragović!

Objavljeno: 31.12.22 u 12:04

Ovime stavio tačku na priče o odlasku.

Već dugo se spekuliše da Aleksandar Dragović želi da napusti Crvenu zvezdu i pojača Sampdoriju, koju sa klupe predvodi Dejan Stanković.

Međutim, u razgovoru za Srbija Danas, Dragović je otkrio da ne razmišlja o odlasku.

Životna želja mi je bila da zaigram za beogradske crveno-bele, sada se to ostvarilo. Normalno je da se klubovi interesuju, ali ne razmišljam u tom smeru. Igrač sam Crvene zvezde i dok god je tako neću komentarisati natpise. – započeo je Aleksandar.

Aleksandar Dragovic
Crvena Zvezda v Spartak, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on October 09, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Austrijski fudbaler kaže da mu se igranjem u Zvezdi ostvario dečački san i da želi Ligu šampiona sa voljenim klubom.

Ostvario mi se dečački san. Crvena zvezda je za mene više od kluba, nemoguće je da budem nezadovoljan u voljenom klubu. Želim sa Zvezdom da igram Ligu šampiona i trenutno razmišljam samo u tom pravcu. – zaključio je Dragović.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

5
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter