0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

RONALDO ZVANIČNO IMA NOVI KLUB: Bogat dvogodišnji ugovor za jednog od najboljih ikada!

Objavljeno: 30.12.22 u 19:31

Pronašao je novi klub.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo, dogovorio je saradnju na dve i po godine sa Al Nasrom. Portugalski reprezentativac će zaraditi neverovatnih 75 miliona dolara godišnje, dok su mu obezbeđeni i razni sponzorski ugovori.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BenchWarmers (@bewarmers)

Ronaldo će dres Al Nasra nositi do 2025. godine, dok bi zatim trebao da bude ambasador Saudijske Arabije i tako utiče na razvoj tamošnjeg fudbala, kao i kandidature za SP 2030. godine. Dogovor sa Al Nasrom postignut je usmeno i Ronaldo bi trebao da putuje u Saudijsku Arabiju, kako bi obavio lekarske preglede i stavio paraf.

Podsećamo, Ronaldo je pred SP u Kataru otišao iz Mančester junajteda, a da je završio svoj mandat na ‘Teatru snova’ moglo se zaključiti nakon intervjua kada je otvoreno kritikovao klub, saigrače i trenera. Veoma je nezadovoljan od dolaska Ten Haga u klub, jer je daleko od prvog plana.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter