1
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Argentina

ČELSI BLIZU DA UBODE DŽEKPOT: Najbolji mladi fudbaler Mundijala na pragu Stamford bridža!

Objavljeno: 30.12.22 u 11:10

Bio bi to veliki transfer.

Trenutno fudbaler Benfike, Enco Fernandez, odigrao je odlično Svetsko prvenstvo u Kataru, a nagrada za njegove dobre partije stigla je u vidu priznanja za najboljeg mladog igrača takmičenja.

Takođe, postigao je jedan od najlepših golova na prvenstvu u pobedi Gaučosa nad Meksikom – 2:0.

Odmah su evropski velikani stali u red, a Benfika ne želi da ga pusti ni za 100 miliona evra. Pre svih, uključili su se Mančester junajted i Liverpul, ali bi posao mogao da im pokvari Čelsi.

Naime, kako prenosi dobro obavešteni Fabricio Romano, Fernandez je prihvatio da pređe u klub sa Stamford bridža i obuče plavi dres.

Ipak, najteži deo posla sada predstoji – Argentinac ima ugovor sa Benfikom do 2027. godine, a otkupna klauzula je 120 miliona evra, tako da će se sada voditi pregovori između dva kluba.

Enco je u Portugal stigao iz River Plejta za 12 miliona evra, a za samo šest meseci mogao bi biti prodat za 10 puta veći iznos.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

1 Komentara

  1. Utakmicu igraju 11 igraca a ovo trpanje jedan preko drugog igraca neverujem da pozitivno deluje na konkurenciju u timu samo neki igraci brze popuswte i moras onda da tragas za novim a to je naravno finansiski jako tesko

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter