1
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManUtd

FUDBALERI JUNAJTEDA ŽALE ZBOG RONALDA: „Njegovo ime ima poseban status!“

Objavljeno: 29.12.22 u 19:43

Međutim, atmosfera je bolja!

Tokom Svetskog prvenstva u Kataru, Kristijano Ronaldo i Mančester junajted dogovorili su sporazumni raskid saradnje, koji je bio i očekivan nakon svega što je Portugalac rekao o klubu.

Ronaldov bivši saigrač, Kristijan Eriksen, rekao je da igrači žale zbog njegovog odlaska.

Žao nam je što Ronaldo nije deo tima, njegova zaostavština i njegovo ime imaju poseban status u svakom klubu. Drago mi je što sam imao priliku u karijeri deliti svlačionicu sa njim. Sada smo u dobroj situaciji. Početak sezone je bio puno teži, tada je fudbal bio malo drugačiji. U nekim utakmicama smo puno promašivali, ali mislim da smo podigli formu i da rastemo. – istakao je Danac.

FOTO: Twitter/@ManUtd

Međutim, priznaje da je atmosfera sada mnogo bolja.

Oseti se da je bolja atmosfera u ekipi. Oseti se da sistem funkcioniše i da svi igrači veruju u njega, a to je ključno. Atmosfera je dobra. Imamo puno igrača koji su se tek vratili sa Svetskog prvenstva, a neki tek moraju da dođu. – zaključio je Eriksen.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

0
0

1 Komentara

  1. Zar je moguce da jos pisete o Ronaldu & Yunajtedu moze da se zali Pele a Ronaldo je u profesionalnom fudbalu ziv i zdrav pitanje njegovih poteza su njegova stvar veoma ste Dosadni

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter