0
Domaći fudbal

Head coach Dejan Stankovic and Aleksandar Dragovic Crvena Zvezda v Maccabi Haifa - UEFA Champions League Play Off second leg match Season 2022/2023 on August 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SAMPDORIJA POSLALA ZVEZDI „MIZERNU“ PONUDU ZA DRAGOVIĆA: Crveno-beli šokirani i ljuti!

Objavljeno: 28.12.22 u 12:58

Nisu mogli da veruju.

Već danima u nazad, priča se o potencijalnom odlasku Aleksandra Dragovića iz Crvene zvezde, a glasine su se dotatno pojačale, kada se saznalo da se nekolicina klubova interesuje za reprezentativca Austrije. Crveno-beli su naznačili da nemaju nameru da ga prodaju, ali je Sampdorija, čiji je trener bivši strateg Crvene zvezde, vrlo uporna.

Prema saznanjima Telegrafa, srpskom šampionu je poslata i zvanična ponuda od strane italijanskog kluba, koja je zvaničnike crveno-belih blago rečeno uvredila.

Crvena Zvezda’s Aleksandar Dragovic controls the ball during UEFA Europa League, group H football match between Crvena Zvezda and Ferencvaros

Sampdorija je navodno ponudila da Dragović prvo dođe na pozajmicu u trajanju od 6 meseci, pa da nakon toga, bude otkupljen za iznos od 500.000 evra, uz uslov da italijanski klub ostane u Seriji A. Ako bi se to realizovalo, obeštećenje bi se platilo u dve rate, 250.000 evra na leto i isto toliko u decembru 2023. godine.

Obzirom da Dragović ima ugovor sa Crvenom zvezdom do leta 2024. godine, u klubu su ovu ponudu smatrali ponižavajućom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter