1
Evroliga

Facundo Campazzo Crvena Zvezda - Borac Cacak ABA Liga 25.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic

PROBLEM NIJE REŠEN: Crvena zvezda bez Kampaca napada Barselonu!

Objavljeno: 28.12.22 u 18:30

Izgleda da Argentinac neće debitovati u Evroligi ove godine

Ono što se naslućivalo prethodnih dana, nažalost danas je potvređeno, a to je da Zvezda još uvek neće moći da računa na Fakunda Kampaca u Evroligi.

Argentinskog plejmejkera nema na spisku registrovanih igrača za meč sa Barselonom za koji je rok da se preda bio 18 časova.

VESTI O ZVEZDI:

Dakle sada je i zvanično da Kampaca nećemo gledati kako igra protiv tima koji sa klupe vodi proslavljeni litvanski košarkaš Šarunas Jasikevičijus.

Da podsetimo, Zvezda je od Evrolige prvog decembra dobila zabranu registracije novih igrača i trenera.

Nakon što je Upravna kontrolna komisija uputila sudski postupak protiv Crvene zvezde mts Beograd po osnovu postojećih dospelih obaveza i propuštanja dostavljanja potrebnih podataka, Finansijsko veće je izreklo privremenu meru zabrane registracije novih igrača i trenera – glasilo je zvanično saopštenje.

U svakom slučaju čini se da će uprava Zvezda morati da poradi na tome da se ova zabrana ukine da bi Kampaco konačno zaigrao u crveno-belom dresu u Evroligi.

10
6

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter