0
Domaći fudbal

FK Partizan pocetak prolecnih priprema za - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Teleoptik on December 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„IGRAČI JUVENTUSA SU POVRAĆALI POSLE TOGA“: Petrić se našalio i otkrio tajnu „brda“!

Objavljeno: 28.12.22 u 15:21

Novi izazovi pred crno-belima.

Fudbaleri Partizana danas su obavili prozivku pred početak priprema za nastavak sezone u Mozzart Bet Superligi Srbije, kao i u Ligi konferencija. Na konferenciji za medije, pored predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure, medijima se obratio i trener Gordan Petrić.

On je pričao o mnogim temama, od potencijalnih pojačanja, pa sve do nedavno završenog Mundijala u Kataru, a posebno se zadržao na jednoj stvari. U pitanju je novo montažno brdo u okviru Sportskog centra Teleoptik. Nešto slično tome, imali su i prvotimci Juventusa, a Petrić navodi da su povraćali posle toga.

VESTI O PARTIZANU:

Ideja Miše i Sačeta, samo nisu mogli da je sprovedu u delo. Voleo bih da stavim tablu Miša i Sale. Kada sam Bati rekao, identično su imali u Juventusu i rekao je da su igrači povraćali posle toga. Nadam se da naši neće, malo ćemo slabije krenuti – istakao je trener crno-belih.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter