0
Košarka

FOTO: STARSPORT

STEFAN LAZAREVIĆ ZA HOTSPORT: „Duško ima odličan odnos prema svim igračima – čvrsto stojimo na zemlji!“

Objavljeno: 26.12.22 u 20:45

Novogodišnji koktel Zvezde.

Košarkaši Crvene zvezde kao i kompletna uprava i svi ljudi vezani za crveno-bele nalaze se na novogodišnjem koktelu koji ogranizuje klub sa Malog Kalemegdana.

Ovoj svečanosti prethodila je konferencija za medije gde je potpisan istorijski naslovni sponzorski ugovor sa kompanijom Meridianbet.

Za HotSport govorio je prvotimac crveno-belih, Stefan Lazarević.

Sezona nije počela na najbolji način, međutim sve se okrenulo dolaskom Duška Ivanovića. Kakvi su tvoji utisci posle serije fantastičnih rezultata?

Pre svega nama igračima je drago što smo uspeli velikim radom i trudim i tom nekom energijom, da početak koji nismo tako zamišljali preokrenemo i sada budemo u ovoj situaciji. Ipak, čvrsto stojimo na zemlji, radimo i trudimo se da ispravimo greške kojih naravno ima i dalje. – istakao je Stefan.

FOTO: STARSPORT

Ove sezone tvoja minutaža je korigovana, u poslednje vreme sve više i više igraš i pružaš maestralne partije. Da li je to samo rad na terenu i da li je trener Duško Ivanović stvarno toliko rigorozan koliko se priča?

Nije na meni to da komentarišem, ima odličan odnos prema svim igračima. Svi imamo šansu da se dokažemo, prvenstveno na treningu, pošto kod njega sve počinje sa tim i to je osnova od koje svi polazimo. Sve je jako jednostavno, zadatak koji treba da ispuniš je maksimalno pojednostavljen tako da je na tebi hoćeš li se potruditi ili ne i doprineti igri. – jasan je košarkaš Zvezde.

Sjajna partija protiv Saše Vezenkova, koji briljira ove sezone u Evroligi. Koliko ti to imponuje i daje samopouzdanja za nastavak sezone?

Naravno, to je jača strana u mojoj igri, uvek sam ekstra motivisan, posebno što imam sreću da igram protiv najboljih igrača u Evropi. Motivacije ne nedostaje, samo trud i velika škola i iskustvo za neke dalje okršaje iz kojih se nadam da ću izlaziti kao pobednik za svoju ekipu. – zaključio je Lazarević.

Takođe, za HotSport govorio je i Dalibor Ilić.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter