3
Košarka

FOTO: STARSPORT

CRVENA ZVEZDA I MERIDIANBET: Potpisan najveći naslovni sponzorski ugovor u istoriji srpske košarke! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 26.12.22 u 18:21

Veliki posao Crvene zvezde!

Košarkaški klub Crvena zvezda i kompanija Meridianbet potpisali su najveći naslovni sponzorski ugovor u istoriji srpske košarke. Radi se o višegodišnjem ugovoru. Iz crveno-belog tabora istakli su da se radi o istorijskom danu za Zvezdu.

FOTO: STARSPORT

Ispred kompanije Meridian bih izrazio veliko zadovoljtsvo za naslovno sponzorstvo sa timom kao što je Crvena zvezda, koja će od 1. januara biti Crvena zvezda MeridianBet, na šta smo stvarno ponosni. Ovo je veliki korak kako za nas tako i za Crvenu zvezdu i radujemo se budućoj saradnji, zacrtali smo poprilično visoke ciljeve i daćemo sve od sebe da do njih stignemo, Meridian kao najstarija srpska beting kompanija, a s obzirom na to da poslujemo na 20 tržišta i četiri kontinenta, a Zvezda najveći brend u Evropi i svetu, verujem da će kolaboracija ova dva giganta biti pun pogodak. – rekao je Damjan Stamenković, ispred Meridianbeta.

Sa druge strane zadovoljstvo je istakao i Nebojša Čović, prvi čovek crveno-belih.

FOTO: STARSPORT

Drago mi je što ste došli, ovo Zvezdi jako puno znači i saradnja sa kompanijom kakva je Meridian. Ovo je najveći ugovor u košarci koji je do sada postignut i Zvezda će se već od 1. januara nazivati MeridianBet. Vi znate da smo sa Crvenom zvezdom krenuli neke 2011. godine da smo imali period stabilizacije, kroz zakonske mogućnosti koje ova država pruža i koje ništa nisu drugačije kao i za neka druga preduzeća i firme, a onda smo ušli u period po onom planu daljeg jačanja i razvoja kluba, u tom preiodu zaključno sa sezonom 2021/2022, to je 11 sezona, osvojili smo 20 trofeja, ističem ih jer u sportu ničim drugim ne možete da merite uspeh. – rekao je Nebojša Čović.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

5
1

3 Komentara

  1. Taman eto novog sponzora i eto love za pojacanje centarske pozicije,sa meridianom ce go sigurno moci,mnogo jaka kladionica

    4
    6
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter