4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN VODI „GROBARE“ NA GOSTOVANJA: Navijači imaju dve mogućnosti pred sobom! (FOTO)

Objavljeno: 26.12.22 u 12:11

Ovaj lep trend bi mogao da se nastavi

Kao što je od ranije bilo poznato KK Partizan će igrati svoje mečeve u okviru Evrolige 11. odnosno 18. januara protiv ekipa Makabija u Tel Avivu i Valensije na gostovanju.

Zbog ogromne podrške od početka sezone crno-beli su rešili da izađu u susret svojim navijačima, pa će za njih organizovati čarter letove za ova dva putovanja.

„Grobari“ koji se odluče da idu na ova gostovanja pred sobom imaju dve varijante kako da dođu na utakmicu. Prva opcija je kompletan paket, od leta, preko smeštaja, lokalnih transfera do karte za utakmicu, dok je druga vezana samo za let i ulaznicu, a sve ostalo ide u sopstvenoj režiji.

Što se tiče cena kompletan paket za Tel Aviv košta 69.000 dinara polazak je dan pre, a povratak odmah posle utakmice. Druga, jeftinija varijanta košta 46.000 dinara.

Kada je reč o Valensiji ona je nešto jeftinija pošto ceo paket košta 61.000 dinara, dok ona druga varijanta za avion i ulaznicu košta svega 41.000 dinara.

VESTI O PARTIZANU:

5
1

4 Komentara

  1. Pardon,2007-e godine se fuzionisao i to samo na godinu dana. Imali su zajednicki racun koji je nakon godinu dana ugasen. Niko nikada nije pokretao temu zasto i kako,vec im se jednostavno dugovi izbrisali.Godinu dana su bili drugi klub.

    0
    2
    Odgovori
    • Objasni kako mogu da se fuzionišu klubovi iz različitih država?Jel’ mogu Žalgiris i CSKA?Predložili da urade kao zvezda i oni pristali 2015,a onda vidiš da si se ispalio pa kažeš 2007.

      2
      0
      Odgovori
  2. Ja znam da se Partizan fuzionisao sa Igokeom 2015-e godine. Pa ko ne veruje neka udje na google i ukuca Partizan i Igokea jedan klub.Tu pise predlog da se spoje i urade kao sto je Zvezda sa FMP-om i da su na kraju na to pristali.

    2
    6
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter