1
Evropske lige

head coach Dragan Stojkovic (C) Dusan Tadic, Milos Veljkovic, Aleksandar Mitrovic and Sasa Lukic during Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Cameroon and Serbia. Photo by Predrag Milosavljevic/Starsport.rs

MOŽE DA BIRA: Srpski reprezentativac ima nekoliko ponuda na stolu – Želi ga Murinjo!

Objavljeno: 26.12.22 u 09:23

Pred njim je vrlo bitna odluka!

Srpski vezista Saša Lukić imao je Mundijal za zaborav i sada što pre mora da se vrati na pravi put i uigra se za nastavak sezone. Pravo pitanje je: Gde će Lukić igrati u drugom delu sezone!?

Ako je verovati italijanskim medijima, šansa da on ostane u Torinu je minimalna, jer je za njega zainteresovana Roma, ali i još neki italijanski klubovi. Ono što koči te ekipe da dovedu Sašu Lukića, jeste činjenica da mnogo unosnije ponude stižu iz Premijer lige. Tamošnji mediji navode da je Vest Hem ozbiljno zagrizao za srpskog vezistu, ali i da nisu jedini koji imaju velika očekivanja od njega.

Sada je pred Sašom period odluke i možda odluka karijere!

4
0

1 Komentara

  1. Saša Lukić nema mesta u premijer ligi ni na klupi da se mi razumemo. Neka nastavi da igra u italijanskoj ligi a mi ćemo da ostanemo u zabludi kako je italijanska liga jaka i parira jačim.

    0
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter