0
Katar 2022

fudbaler reprezentacije Srbije na pres konferenciji tokom FIFA Svetskog prvenstva 2022 u trening centru Al Arabi, Doha, 25.11.2022. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Srbija, Pres koferencija

‘ZNALI SMO I PRE DA ĆE KAMERUN I ŠVAJCARSKA BITI VAŽNIJI’: Lukić i Pavlović veruju u prolaz! (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.22 u 16:50

Uprkos porazu, veruju u sebe!

Srbija se na Svetskom prvenstvu u Kataru nalazi u grupi sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom. Pretrpeli smo poraz od Brazila, ali slede dva izuzetno bitka duela, moramo da upišemo pobede, kako bi prošli dalje.

‘Gledali smo i analizirali njihov meč. Švajcarce znamo, dobar je to tim. Kamerun je fizički dominantan, ali kada vrtite loptu i brzo se dodajete možemo da im napravimo problem. Ako budemo pravi biće dobra utakmica, od nas zavisi.’ – rekao je Lukić, da bi se nadovezao Pavlović:

‘Bila je teška utakmica, bili su bolji i uspeli su da pobede. Znali smo i pre da će Kamerun i Švajcarska biti važniji. Ako pobedimo obe idemo dalje. Imamo vremena da analiziramo i poboljšamo stvari u kojima nismo bili dobri. Sada nam je potrebna samo pozitivna energija kako bismo prošli dalje. Atmosfera je odlična, svi imamo cilj i daćemo sve od sebe da pobedimo.’ – rekao je srpski štoper.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter