1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

OBRADOVIĆ SE NAKON POBEDE ZAHVALIO NAVIJAČIMA: „Imali smo periode odlične igre, okrećemo se obavezama koje slede!“

Objavljeno: 25.12.22 u 21:32

Bio je oduševljen ambijentom u hali.

Košarkaši Partizana upisali su 4. pobedu u nizu, tako što su bili bolji od Igokee u Aleksandrovcu, rezultatom 85:96 u 12. kolu AdmiralBet ABA lige. Nakon ovog susreta, medijima se obratio trener crno-belih Željko Obradović, koji je istakao da je atmosfera bila neverovatna, kao i da je u najvažnijim momentima, odbrana bila na nivou, ali i napad.

Ambijent u dvorani je bio neverovatan, a utakmica na izuzetno visokom nivou. Imali smo periode odlične igre, ali je Igokea uspevala da se vrati, uspevala je da preti. U momentima kada je bilo najvažnije, imali smo dobra rešenja u odbrani i napadu, stigli smo do dragocene pobede. Hvala još jednom navijačima, a mi se okrećemo obavezama koje slede – rekao je Obradović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Košarkaše Partizana sada očekuje utakmica protiv Bajerna iz Minhena u Štark areni, koja je na programu 29. decembra od 20.30. Biće to poslednji meč crno-belih u ovoj kalendarskoj godini, dok će narednu, započeti duelom sa Zadrom 2. januara od 18.30.

1
0

1 Komentara

  1. Tako,Tako,samo Tako! Odlican Partizan,ali ponovicu sto puta, za trofeje trebamo jos jednog Lesora i jos jednog, ako i boljeg Aleksu.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter