2
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka ABA League season 2017-2018 Crvena Zvezda v Cedevita Roko Leni Ukic Beograd, 14.01.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

LEGENDA HRVATSKE KOŠARKE ZAPUŠILA USTA BILANU I PETROVIĆU: ‘Jel bolje igrati protiv Kampaca ili neke žnj ekipe!?’

Objavljeno: 25.12.22 u 17:22

Konačno neko ko realno sagledava stvari!

Crvena zvezda je u prethodnom periodu angažovala Kampaca i Vildozu, što je izazvalo brojne komentare ljudi iz regije, a ponajviše iz sveta hrvatske košarke. Negativne komentare imali su Miro Bilan i Aleksandar Petrović, ali moglo bi se reći da im je svojom izjavom ‘zapušio usta’ sjajni organizator igre – Roko Leni Ukić.

‘Meni su te priče smešne. Dabogda došlo još šest Vildosa i Kampaca u ABA ligu. Šta je u tome loše za naše igrače? Pa je li bolje igrati protiv Kampaca ili nekog igrača iz žnj ekipe? Ne vidim ništa loše u tome, uvek želite da igrate protiv najjačih. U krajnjoj liniji, koliko Zadar ima pobeda i je li dobio Zvezdu? Može se, samo treba posložiti stvari kako treba, prstati plakati, tražiti alibije i početi dizati vrednost svog kluba, igrača i onda će se kroz smislen rad videti rezultati.’ – izjavio je Ukić i stavio tačku na ovu raspravu.

33
1

2 Komentara

  1. Bilanov i Acin rezon je zapravo potpuno retrogradan. Napreduješ samo onda kada igraš protiv boljih od sebe, a sve drugo te vuče u minus.

    0
    0
    Odgovori
  2. Draga braco preko Danube river-a, iskreno bi mi bilo drago da nadjete way i ojacate vase slavne klubove pa da imamo odlicnu zajednicku ligu. Split,Cibona I Zadar su klubovi koji moraju biti znatno jaci . Mi nismo patili kad su vase vaterpolo ekipe osvajale regio nalne trofeje, bili smo strpljivi,radili I sada smo uu full modu za trofeje. Zelim vam svaku srecu I cestitke nogometasima,a ustasluk naravno ne mozemo prihvatiti. Svi Srbi su sa zanimanjem I simpatijama pratili njihov docek, kad ono uzasni poklici I pevanije. Ashock! Je li to moderna, demokratska Hrvatska?!

    1
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter