0
AdmiralBet ABA Liga

Crvena Zvezda - Borac Cacak ABA Liga 25.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic

ZVEZDA ZGROMILA NEJAKI BORAC: Crveno-beli demonstirali silu nad zbunjenim Čačanima!

Objavljeno: 25.12.22 u 16:08

Sjajan meč tima Duška Ivanovića

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su ekipu Borca iz Čačka u 12. kolu ABA lige rezultatom 85:67.

Od samog starta meča je domaćin krenuo da diktira tempo utakmice, ali se mora priznati da su rivali držali priključak gotovo čitavu prvu četvrtinu. Ulaskom Fakunda Kampaca na teren crveno-beli su zaigrali mnogo brže i agresivnije što je bio priličan problem za Čačane.

VESTI O ZVEZDI:

Razigaravao je omaleni Argentinac svoje saigrače koje Borac prosto nije mogao da zaustavi. Jasno je da Zvezda sa njim dobija mnogo što se tiče brzine u organizaciji igre.

U drugoj četvrtini smo videli još veći pad u igri Čačana, koji su baš lako gubili lopte. Dobrić je dva puta uspeo da iskoristi prodate lopte rivala i da rutinski poentira. Što se Borca tiče Hejl je prvi igrač na parketu koji je postao dvocifren, ali to nije mngoo značilo njegovom timu.

Crvena Zvezda – Borac Cacak ABA Liga 25.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic

Zvezda je ovde stigla do najvećih +15 u prvom poluvremenu, najviše zahvaljujući Ognjenu Dobriću koji je bio raspoložen. Ipak, nekoliko dobrih odbrana i poeni Hejla i Milovanovića razbesneli su Ivanovića, koji je tražio ozbiljnost od svog tima.

U nastavku je Zvezda zaigrala još bolje prosto nije bilo rešenja u igri Borca za ono što je šampion regionalnog takmičenja radio na parketu.

Borac je u par navrata pokušao da se vrati, ali je sve bilo uzaludno naročito u finišu treće i tokom čitave četvrte četvrtine.

Crvena zvezda – Borac Čačak 86:57

CZV: Dobrić 15p, Bentil 13p, Petrušev 13p, Kampaco 11p 5a

BOR: Hejl 17p, Tomašević 10p

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter